Suntem primul site de promovare evenimente dedicat exclusiv litoralului romanesc si unicul site regional cu platforma integrata de achizitionare online a biletelor!

Ideea construirii unui astfel de site a aparut in urma cu mai bine de 1 an, cand lucram intensiv pentru promovarea propriilor noastre evenimente de pe litoral: spectacole de teatru si concerte cu muzica live. Atunci ne-am gandit pentru prima oara (mai in gluma, mai in serios), cum ar fi daca ar exista o platforma de promovare a evenimentelor de pe litoral, care sa aiba marele avantaj de a avea inclus sistemul online de achizitionare a biletelor. Ideea ni s-a parut buna, mai ales ca marea parte a site-urilor dedicate erau axate pe promovarea evenimentelor din principalele puncte turistice, cum ar fi Constanta si statiunile din Nord, lasand deficitara zona de Sud, cu statiunile si orasele aferente. (Pai cum, acolo nu sunt evenimente?).
Asa ca pornind de la “complexul provincialului”, ne-am luat inima in dinti si am creat aceasta platforma, pe care am inceput sa o populam deja cu evenimente frumoase, de calitate. Mai exact, acele evenimente care nu isi gasesc loc pe primele pagini ale ziarelor si in deschiderile editiilor TV. (Sa ne iertati daca suntem putin exclusivisti!)
Ineditul conceptului este dat de sistemul integrat de achizionare a biletelor, care simplifica procesul foarte mult si reduce “timpii de lucru”. In 3 pasi, biletul este ca si achizitionat: creare cont/login, “frunzarire” event, add to cart/ adauga la cosul de cumparaturi!

Ce mai trebuie sa stiti despre noi?

Suntem o echipa de oameni tineri, cu experienta in organizarea de evenimente si pasionati de tot ceea ce inseamna arta si cultura. Chiar daca venim din domenii de activitate diferite, fiecare dintre noi pastreaza esenta a ceea ce inseamna echipa din care facem parte: grija fata de promovarea adevaratelor valori.
Am inceput prin organizarea de evenimente, reusind sa aducem alaturi de noi alti oameni iubitori de frumos: cantareti, actori, oameni obisnuiti. Toti s-au alaturat initiativei noastre de a slefui piata evenimentelor din Constanta si de a o “injecta” cu ALTEL de acte de cultura: de la teatru de revista, la spectacole inedite de teatru, pana la concerte live, evenimente facute pentru sufletul oamenilor, si nu pentru mintea lui. Usor nu a fost, dar important este ca am reusit sa aducem impreuna oameni frumosi: artisti, pe de o parte si publicul, pe de alta parte, care tanjeau unul dupa celalalt de foarte multa vreme.
La 5 ani dupa ce am demarat amplul proces de “reculturalizare”, ducem povestea noastra mai departe si acordam o sansa in plus de evenimentelor de calitate, care pot fi promovate prin site-ul pe care l-am incropit special pentru ele .